Skip to main content

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο νέου κόμματος η Μπακογιάννη

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο δημιουργίας δικού της κόμματος λίγες ώρες μετά τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία, η Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι, εξαπέλυσε νέα σκληρή επίθε
Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο δημιουργίας δικού της κόμματος λίγες ώρες μετά τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία, η Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι, εξαπέλυσε νέα σκληρή επίθεση κατά του Αντ. Σαμαρά.

«Δεν ξέρω τι θα κάνω, είναι πάρα πολύ πρόωρο να το πει κανείς», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη.

«Θα παραμείνω βουλευτής και μέσα και έξω από τη Βουλή θα δώσω τον αγώνα μου», συμπλήρωσε η ίδια.

Αναφερόμενη στην απόφασή της να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο με τα έκτακτα οικονομικά μέτρα, για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από την Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε πως «η συνείδηση και η αξιοπιστία μου δεν μου επέτρεπαν να ψηφίσω ενάντια σε αυτό που πιστεύω».

Δήλωσε ακόμη ότι δεν είναι καθόλου εύκολο «ένας άνθρωπος που έχει ζήσει σε ένα σπίτι όλη την πολιτική του ζωή και να ακούει ότι κάποιος τον διώχνει», υπογραμμίζοντας ότι δεν νιώθει ότι έφυγε από αυτή την παράταξη. «Είναι ο χώρος στον οποίο έχω δώσει πολλά», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μπακογιάννη ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή σε ό,τι αφορά στους χειρισμούς του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι ενώ με βάση τους κανονισμούς, όπως είπε, μια φορά το μήνα πρέπει να συγκαλείται η ΚΟ του κόμματος, αυτό δεν έχει γίνει εδώ και 4 μήνες. «Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς, αρνήθηκε να συγκαλέσει την ΚΟ της ΝΔ», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «οι βουλευτές δεν έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τη γνώμη τους» και πρόσθεσε: «Η λογική των κομμάτων του χθες έχει τελειώσει».

ZENITH