Skip to main content

Ανοιχτό ακόμη το θέμα Βρύζα, διαμηνύουν στον ΠΑΟΚ

Το ζήτημα με την παραίτηση του Ζήση Βρύζα δεν έχει κλείσει ακόμη, ξεκαθαρίζουν από τον ΠΑΟΚ. Στάση αναμονής στον Δικέφαλο για το μέγεθος της τιμωρίας του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στη Λεωφόρο.

Το ζήτημα με την παραίτηση του Ζήση Βρύζα δεν έχει κλείσει ακόμη, γιατί πρώτα πρέπει να αναλυθούν όλες οι αιτίες που οδήγησαν έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη σε αυτή την απόφαση, ξεκαθαρίζουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν επαφές και εσωτερικές συζητήσεις, που προφανώς παραπέμπουν σε κουβέντα που θα γίνει μεταξύ του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου, του Βρύζα και του Ιάκωβου Αγγελίδη. Όπως και να 'χει, πρόθεση των «ασπρόμαυρων» είναι το θέμα να κλείσει σύντομα, ενώ εφόσον διαπιστωθεί πως ο Βρύζας δεν είναι διατεθεμένος να πάρει πίσω την απόφασή του, τότε θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Εν αναμονή της τιμωρίας για τα επεισόδια στη Λεωφόρο

Τέλος, όσον αφορά το θέμα της τιμωρίας του Παναθηναϊκού, σαφώς οι άνθρωποι του Δικεφάλου το παρακολουθούν στενά και περιμένουν την ποινή των «πρασίνων», έχοντας στο μυαλό τους όσα ακολούθησαν μετά τον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Αυτό που τονίζουν από τον Δικέφαλο, επειδή υπάρχει μία πίεση για να βγει ο ΠΑΟΚ μπροστά και να επιδιώξει την τιμωρία του Παναθηναϊκού, είναι ότι στις Πειθαρχικές Επιτροπές εντός συνόρων δεν υπάρχουν διάδικοι (δηλαδή ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να εμφανιστεί στις Πειθαρχικές Επιτροπές και να ζητήσει τιμωρία του Παναθηναίκού), αλλά εάν και εφόσον η υπόθεση οδηγηθεί στο CAS εκεί υπάρχει δυνατότητα εμπλοκής του ΠΑΟΚ.

ZENITH