Skip to main content

Αντώναρος: Η καλύτερη συνέντευξη Έλληνα πρωθυπουργού τα τελευταία 5 χρόνια

Μέσω twitter ο πρώην υπουργός επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, «καρφώνει» την προηγούμενη κυβέρνηση και… εκθειάζει τον Αλέξη Τσίπρα.

Συνεχίζει να «καρφώνει» τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός της ΝΔ και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος. Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Βερολίνο και τη συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, ο κ. Αντώναρος ρίχνει απανωτά… καρφιά μέσω twitter.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Αντώναρος έχει ήδη σχολιάσει χτες σε δύο γερμανικά ραδιόφωνα (NDR και Deutschlandfunk) τη συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ, ενώ σήμερα έστειλε νέα μηνύματα υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά της στάσης του πρωθυπουργού, με αιχμές για την προηγούμενη κυβέρνηση.

«Δεν είναι κακό να μεταφράζουμε με ακρίβεια από τα γερμανικά. Δυο ουίσκι έγραψε η BILD ότι παρήγγειλε ο Τσίπρας. Δυο μπουκάλια έγραψαν κάποιοι», αναφέρει στο πρώτο τιτίβισμά του.

Το δεύτερο όμως τσακίζει κόκκαλα…: «Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε χτες την καλύτερη συνέντευξη Έλληνα πρωθυπουργού τα τελευταία 5 χρόνια σε διεθνές περιβάλλον».

ZENITH