Skip to main content

Απαλλάχθηκε ο Κασιδιάρης για το χαστούκι στην Κανέλλη

Να μην καταδικαστεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για την επίθεση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη πρότεινε ο εισαγγελέας του δικαστηρίου.

Σε απλή σωματική βλάβη μετέτρεψε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης που αντιμετώπιζε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης για το χαστούκι στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

Το δικαστήριο έπαυσε, για τυπικούς λόγους, την ποινική δίωξη σε βάρος του προφυλακισμένου  βουλευτή της Χρυσής Αυγής, υιοθετώντας την άποψη του εισαγγελέα ότι για το συγκεκριμένο αδίκημα θα έπρεπε να είχε υποβληθεί έγκληση από τη Λιάνα Κανέλλη εντός τριμήνου.

Στην πρότασή του ο εισαγγελέας είπε πως θα μπορούσε ο κατηγορούμενος να κηρυχθεί ένοχος για απλή σωματική βλάβη αλλά χρειάζονταν έγκληση εντός τριμήνου.

Ωστόσο, υποστήριξε ότι ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του. «Ένας άνδρας δεν χτυπάει μια γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα «άσχημη στιγμή» χαρακτήρισε το χαστούκι που έδωσε στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε στην απολογία του ότι ήταν μια λανθασμένη ενέργεια και πως θα ζητούσε συγγνώμη εάν δεχόταν συγγνώμη.

τελευταία ενημέρωση 18:29

ZENITH