Skip to main content

Απάντηση Μπουτάρη στoυς έξι

Οριστικό είναι το ρήγμα ανάμεσα στον Γιάννη Μπουτάρη και τη διαπαραταξιακή επιτροπή των έξι. Σε ανακοίνωσή της η παράταξη Μπουτάρη κάνει λόγο για απαράδεκτο αποκλεισμό από την επιτροπή.
Οριστικό φαίνεται πως είναι το ρήγμα ανάμεσα στον Γιάννη Μπουτάρη και τη διαπαραταξιακή επιτροπή των έξι. Στο κενό έχουν πέσει οι προσπάθειες συναίνεσης με τον τρόπο επιλογής του υποψηφίου να παραμένει το μεγάλο αγκάθι στις σχέσεις τους.

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη Πρωτοβουλία κάνει λόγο για απαράδεκτο αποκλεισμό από τη διαπαραταξιακή επιτροπή. «Ο αποκλεισμός δεν θίγει την ΄΄Πρωτοβουλία΄΄ και τον Γιάννη Μπουτάρη, αλλά την υπόθεση της συνεργασίας των δυνάμεων που στοχεύουν στην αλλαγή», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

«Ενώ οι διαβουλεύσεις συνεχίζονταν, με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε ότι η «Πρωτοβουλία» αποκλείεται από τις περαιτέρω εργασίες του διαπαραταξιακού χωρίς, μάλιστα, να ενημερωθεί, χωρίς καν να ερωτηθούν οι εκπρόσωποί της», τονίζεται.

Ο κ. Μπουτάρης επαναλαμβάνει και στην ανακοίνωση την πρόταση που είχε καταθέσει να ηγηθεί της διαπαραταξιακής επιτροπής και να είναι υποψήφιος δήμαρχος, αφού διενεργηθεί και σχετική δημοσκόπηση για το θέμα.

«Η Πρωτοβουλία» θα συνεχίσει με όλες της τις δυνάμεις την προσπάθεια για την ενότητα του προοδευτικού χώρου και τη συσπείρωση όλων των αναγκαίων πολιτικών, κοινωνικών και δημιουργικών δυνάμεων για να αλλάξει η μοίρα αυτής της πόλης», καταλήγει η ανακοίνωση.

ZENITH