Skip to main content

Απάντηση του Β.Παπαγεωργόπουλου στο δημοσίευμα της Voria.gr

Τι απαντά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο χθεσινό δημοσίευμα της Voria.gr, σύμφωνα με το οποίο, μετά από πιέσεις και εκ των ένδον, υπαναχωρεί από την αρχική του απόφαση για την τοποθέτηση του ανδριάντα το
Σε χθεσινό δημοσίευμά της η Voria.gr (http://www.voria.gr/details.php?id=12279) αποκάλυψε ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά από πιέσεις και εκ των ένδον, υπαναχωρεί από την αρχική του απόφαση για την τοποθέτηση του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην πλατεία Αριστοτέλους. Απαντώντας ο κ.  Παπαγεωργόπουλος μας γνωστοποιεί τα κάτωθι:

«Δεν υπάρχει καμιά αλλαγή στην αρχική απόφαση. Θα τοποθετηθεί στον άξονα της οδού Αριστοτέλους, ανάμεσα στο Ολύμπιον και το Ηλέκτρα Παλλάς πάνω από τη Μητροπόλεως. Έτσι θα έχουμε στο επάνω τμήμα της οδού Αριστοτέλους τον Ελευθέριο Βενιζέλο και στο κάτω τμήμα, ανάμεσα στο Ηλέκτρα Παλλάς και το Ολύμπιον και πάνω από τη Μητροπόλεως, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή».

Παρά τη διάψευση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, οι δικές μας πληροφορίες επιμένουν ότι ο ανδριάντας του Κωνσταντίνου Καραμανλή ΔΕΝ θα τοποθετηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο χρόνος, που δεν είναι καθόλου μακρινός, θα αποδείξει του λόγου το αληθές.

ZENITH