Skip to main content

Απίστευτο γερμανικό βίντεο-παρωδία για τον Βαρουφάκη

Είναι ο χαμένος γιος του Δία, έχει καρδιά από πέτρα, έχει βλέμμα και κορμί που εκπέμπει σεξ είναι μερικά μόνο από όσα λένε για τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ οι συντελεστές του σατιρικού σόου Neo Magazin Royale.

Με τον πλέον καυστικό τρόπο σατιρίζει το γερμανικό σατιρικό σόου Neo Magazin Royale τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ είναι πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ και παρουσιάζεται ως ο «άνδρας που ζητά εκδίκηση από τη Γερμανία».

«Θέλει να πάρει την περηφάνια μας, ο ακούραστος, φοβερός υπουργός Οικονομικών», λέει ο αφηγητής-τραγουδιστής του βίντεο.

Είναι ο χαμένος γιος του Δία, έχει καρδιά από πέτρα, είναι μερικά μόνο από όσα λέγονται για τον ΥΠΟΙΚ. Μάλιστα οι συντελεστές του βίντεο δεν διστάζουν μάλιστα να κοροϊδέψουν την αναπηρία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τον οποίο λένε ότι «δεν έχει καν πόδια» ενώ ο Βαρουφάκης «έχει βλέμμα και κορμί που εκπέμπει σεξ».

Οι δημιουργοί τραγουδάνε ότι «το μπουφάν του είναι από δέρμα γερμανικών ποιμενικών και τρέφεται με καρδιές παιδιών».

Έντονη αναφορά γίνεται και στη συζυγό του, Δανάη Στράτου για την οποία λένε ότι «είναι καυτή όπως μια playmate από τη δεκαετία του '80»

«Δεν διαπραγματεύεται απλά ρίχνει σφαλιάρες», «μας θέλει στα τέσσερα και δεν μπορούμε να αντισταθούμε», κάθε φορά που γελά πεθαίνει ένας άγγελος», «έχει φίλο τον Βόλντεμορτ στο Facebook», «V for varoufakis», «Walking Debt», ακούγονται στο βίντεο.

ZENITH