Skip to main content

Από 9 μέχρι 11 Ιανουαρίου η 7η Expoevent & Wedding στη Θεσσαλονίκη

Η Gala Οργάνωση και η Shop Ιnternet oργανώνουν την 7η Expoevent & Wedding από 9-11 Ιανουαρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Μια έκθεση για ένα από τα πιο σημαντικά και χαρούμενα γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου, το γάμο, θα λειτουργήσει από 9-11 Ιανουαρίου στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης. Πρόκειται για την 7η  Expoevent & Wedding που πραγματοποιείται δυο φορές το χρόνο, μία στη Θεσσαλονίκη και μια στην Αθήνα.

Στην Αθήνα η 8η Expoevent & Wedding θα πραγματοποιηθεί από 6-8 Φεβρουαρίου στο Helexpo Palace. Η οργάνωση των εκθέσεων γίνεται από τις εταιρίες Gala Oργάνωση και Shop Internet. Όπως δήλωσε στη Voria.gr o υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Gala Oργάνωση, κ. Δημήτρης Συμεωνίδης, στην έκθεση μετέχουν φέτος περί τις 80 επιχειρήσεις που θα παρουσιάσουν ότι σχετίζεται με τη σωστή οργάνωση ενός γάμου. Φέτος στη Θεσσαλονίκη ο αριθμός των εκθετών είναι λίγο μικρότερος γιατί ο χώρος της διοργάνωσης περιορίζεται μόνο στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, καθώς οι υπόλοιποι δεν ήταν ελεύθεροι.

Ό,τι θέλετε να μάθετε για την γαμήλια εκδήλωση και όλες τις νέες τάσεις που επικρατούν θα τις μάθετε στην έκθεση Expoevent & Wedding. Ο κ. Συμεωνίδης αναφέρει ότι με τη συμμετοχή των εταιριών στην έκθεση  επιτυγχάνεται η απευθείας επαφή με τον άμεσο αγοραστή τους μελλόνυμφους των προϊόντων ή υπηρεσιών. Επίσης, γίνονται συναντήσεις μεταξύ επαγγελματιών για νέες συνεργασίες και νέους αντιπροσώπους, αναδεικνύονται τα νέα προϊόντα και παρουσιάζονται τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κάθε εκθέτη.

ZENITH