Skip to main content

Από αύριο η κρουαζιέρα Μουδανιά-Σποράδες

Αρχίζουν από αύριο οι ημερήσιες κρουαζιέρες από τα Μουδανιά Χαλκιδικής προς τις Σποράδες, που διοργανώνει το το πρακτορείο «Xαλκιδική Tours».
Αρχίζουν από αύριο οι ημερήσιες κρουαζιέρες από τα Μουδανιά Χαλκιδικής προς τις Σποράδες, που διοργανώνει το πρακτορείο «Xαλκιδική Tours». Η αναχώρηση του κρουαζιερόπλοιου «Άννα Μαρού», 650 θέσεων, της ναυτιλιακής εταιρίας «Υδραϊκή», θα γίνεται στις 7.30 το πρωί. Σε 4 ώρες θα φθάνει στη Σκιάθο, όπου οι επιβάτες θα ξεναγούνται στο όμορφο νησί των Βορείων Σποράδων.

Στη συνέχεια το πλοίο θα σαλπάρει με προορισμό τη Σκόπελο, και αφού γίνει μια σύντομη επίσκεψη στο νησί που συνδέθηκε με το γύρισμα της χολυγουντιανής ταινίας «Μάμα Μια», θα ακολουθεί τη ρότα της επιστροφής στα Μουδανιά, όπου θα καταφθάνει στις 9 το βράδυ.

Εντός της κρουαζιέρας θα παρέχεται το γεύμα της ημέρας, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου, που ανέρχεται στα 70 ευρώ ανά άτομο. Για το πρώτο παιδί μέχρι 12 ετών η επιβίβαση στο πλοίο της κρουαζιέρας θα είναι δωρεάν, ενώ για το δεύτερο παιδί η έκπτωση θα είναι 50%.

ZENITH