Skip to main content

Από την Ημαθία ξεκίνησαν οι περικοπές δρομολογίων των ΚΤΕΛ

Αναστέλλει τα βραδινά δρομολόγια από Βέροια προς Αθήνα το ΚΤΕΛ Ημαθίας εξαιτίας της κάμψης της επιβατικής κίνησης. Περικοπές έχει προαναγγείλει και το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.
Την αναστολή των βραδινών δρομολογίων από Βέροια για Αθήνα προχωρούν το ΚΤΕΛ Ημαθίας, λόγω της ισχυρής κάμψης που παρουσιάζει η επιβατική κίνηση, μετά τη διακοπή της κυκλοφορίας  στα Τέμπη και τις επακόλουθες πολύωρες καθυστερήσεις που παρατηρούνται.

Μέχρι σήμερα το ΚΤΕΛ Ημαθίας εκτελούσε τρία δρομολόγια από Βέροια προς Αθήνα και άλλα τρία στην αντίστροφη κατεύθυνση, όμως η στροφή των επιβατών στο τρένο, για να αποφύγουν την ταλαιπωρία του 9ωρου ταξιδιού, ανάγκασε την εταιρία να αναστείλει το ένα δρομολόγιο.

Υπενθυμίζεται ότι περικοπές των προγραμματισμένων δρομολογίων για Αθήνα από Θεσσαλονίκη έχει προαναγγείλει και ο διευθυντής της εταιρίας ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Σάκης Γεωργιάδης, με δηλώσεις του στη Voria.gr, αφού η μείωση των εισιτηρίων αγγίζει το 74% μετά το κλείσιμο των Τεμπών.

Το πρόβλημα αντιμετωπίζουν και αλλά τρία ΚΤΕΛ, αυτά της Λάρισας, της Πιερίας και του Βόλου που καθημερινά περνούσαν από τα Τέμπη.

ZENITH