Skip to main content

Αποδοκιμάστηκε ο Αλογοσκούφης στην ΑΣΟΕΕ

Φραστική επίθεση από έναν νεαρό, στέλεχος της ΠΑΣΠ, καταγγέλει ότι δέχτηκε ο Γιώργος Αλογοσκούφης, με επιστολή του στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, την οποία κοινοποίησε στον πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδεί
Φραστική επίθεση από έναν νεαρό, στέλεχος της ΠΑΣΠ, καταγγέλει ότι δέχτηκε ο Γιώργος Αλογοσκούφης, με επιστολή του στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, την οποία κοινοποίησε στον πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας.

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, ο οποίος είναι καθηγητής στην ΑΣΟΕΕ, στην επιστολή του αναφέρει ότι ο εν λόγω νεαρός, ο οποίος ισχυρίστηκε πως είναι φοιτητής στο πανεπιστήμιο, του επιτέθηκε με υβριστικές και απειλητικές εκφράσεις, έξω από αίθουσα διδασκαλίας του πανεπιστημίου.

«Τα συνεχιζόμενα ψεύδη αναφορικά με διάφορα γεγονότα, τα οποία δήθεν συνέβησαν εις βάρος του πρώην υπουργού, είχαν ως αποτέλεσμα το σημερινό συμβάν. Είναι προφανές ότι ο μηχανισμός οργάνωσης τέτοιου είδους επιθέσεων στοχεύει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης», προστίθεται στην ανακοίνωση του γραφείου του κ. Αλογοσκούφη.

ZENITH