Skip to main content

Αποφεύγει σύγκρουση με Ψωμιάδη η ΝΔ

Την υποστήριξη της ΝΔ, παρά την απόφασή του να κατέβει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, εξασφάλισε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδ
Την υποστήριξη της ΝΔ, παρά την απόφασή του να κατέβει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κέρδισε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, σε δηλώσεις του υπογράμμισε:  «Επισημαίνουμε την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Π. Ψωμιάδη για την περιφέρεια στην οποία ανήκει» και πρόσθεσε ότι ο Α. Σαμαράς εδώ και πολύ καιρό στις διαδοχικές συναντήσεις που είχε μαζί του, είχε εκφράσει την αμέριστη στήριξή του και τον έχει ενθαρρύνει.

Εντύπωση προκαλεί η άμεση θετική ανταπόκριση της ΝΔ, καθώς ο νομάρχης Θεσσαλονίκης στις δηλώσεις του επιχείρησε να παρουσιάσει ένα διακομματικό προφίλ, αποστασιοποιούμενος από την πολιτική ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δε διεκδικεί το χρίσμα του κόμματος, διότι το έχει ήδη λάβει από τον λαό.

Μάλιστα, σε ερώτηση σχετικά με τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του και αν θα επιλεχθούν από τον πρόεδρο της ΝΔ, η απάντηση του κ. Ψωμιάδη ήταν κατηγορηματική. «Σας το δηλώνω για να το ακούσει και η Αθήνα, στα θέματα που άπτονται του δικού μου ψηφοδελτίου τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα έχω εγώ».

ZENITH