Skip to main content

Αποκλεισμένο σήμερα το υπουργείο Οικονομικών

Αδιόριστοι τελωνειακοί και εφοριακοί που έχουν επιτύχει στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ έχουν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών. Δεν επιτρέπουν την είσοδο των υπαλλήλων στο κτίριο.
Για μια ακόμη φορά, το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών, που θεωρείται και είναι το κέντρο των κρισιμότερων αποφάσεων που λαμβάνονται τους τελευταίους μήνες, παραμένει, σήμερα, αποκλεισμένο.

Για την ακρίβεια, από το πρωί δεν επιτρέπεται η είσοδος και η έξοδος από το μέγαρο της οδού Νίκης, ακόμα και στους υπαλλήλους του. Αυτή τη φορά, στον αποκλεισμό του κτιρίου έχουν προχωρήσει αδιόριστοι τελωνειακοί, οι οποίοι μολονότι πέτυχαν σε εξετάσεις του ΑΣΕΠ, δεν έχουν διοριστεί, λόγω της οικονομικής στενότητας. Έχουν, βεβαίως, πάρει την υπόσχεση ότι θα διοριστούν σταδιακά έως και το 2013, όμως αυτό δεν τους αρκεί κι από σήμερα το πρωί αποκλείουν την πρόσβαση στο κτίριο.

Ευτυχώς, που αυτή τη φορά δεν υπάρχουν ελεγκτές του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ στην Αθήνα, για να καταγράψουν το φαινόμενο, όπως είχαν κάνει την προηγούμενη φορά.

ZENITH