Skip to main content

Απολογήθηκαν Ηρακλής, Φωστήρας και Εθνικός Σερρών

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή για τα φερόμενα ως «ύποπτα για χειραγώγηση» παιχνίδια τους στη Football League βρέθηκαν σήμερα οι νομικοί των τριών ομάδων.
Οι νομικοί των Ηρακλή, Φωστήρα και Εθνικός Σερρών βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του αθλητικού δικαστή, Παναγιώτη Καρρά, για τα φερόμενα ως «ύποπτα για χειραγώγηση» παιχνίδια τους στη Football League.
 
Ο νομικός του Εθνικού Σερρών, Δημήτρης Καρπετόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία: ''Μας κατηγορεί ότι αποτύχαμε να το στήσουμε. Αυτό είναι ανέκδοτο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ασκείται μία τέτοια δίωξη. Όλες είναι το ίδιο αόριστες και ανυπόστατες. Δεν υπάρχει καμία ευθύνη και δεν εμπλέκονται πουθενά πρόσωπα ή φυσικοί αυτουργοί''.
 
Τον Ηρακλή εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος υποστήριξε: ''Αν το χορτάρι είναι βρεγμένο, τότε η μπάλα «τρέχει», όπως στο παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό και του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ. Τέσσερα γκολ μπήκαν εκεί με τη βροχή. Λογικό να ποντάρει κάποιος στο over''.
 
Τέλος, την ΠΑΕ Φωστήρας εκπροσώπησε ο Αργύρς Λίβας αναφέροντας: ''Ο Αχαρναϊκός είχε τεράστιο ενδιαφέρον για να μπει με καλή βαθμολογία στα πλέι άουτ. Τα πάντα δημιουργούνται από φήμες. Κάποιος τις διαρρέει και μετά εξαφανίζεται από το... καφενείο. Το 70% ήταν υπέρ της νίκης του Αχαρναϊκού''. 
 
Πλέον, αναμένονται οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή. Με την ολοκλήρωση των πειθαρχικών εκκρεμοτήτων θα γίνει πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουττης Football League, ενώ θα οριστεί και η σέντρα τους.

ZENITH