Skip to main content

Αποπομπή Παπακωνσταντίνου ζητεί το παλαιό ΠΑΣΟΚ

Ζήτημα αποπομπής από την κυβέρνηση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών θέτει με σημερινή του παρέμβαση ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, αφήνοντας υπαινιγμούς περί ειδικού δικαστηρίου σε περίπτωση που γ
Ζήτημα αποπομπής από την κυβέρνηση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών θέτει με σημερινή του παρέμβαση ο πρώην συγκεντρωσιάρχης του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, αφήνοντας υπαινιγμούς περί ειδικού δικαστηρίου σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή η πρόταση Σάλλα για εξαγορά της ΑΤΕ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

«Ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Α. Παπανδρέου οφείλει να αποπέμψει άμεσα απ΄ την κυβέρνηση τους νεοφιλελεύθερους του Τ+10 και του deal της ΑΤΕ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Αυτούς που δεν έχουν τίποτα να σεβαστούν. Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει τόσο, που κινδυνεύουμε να μπούμε στην ουρά του Ειδικού Δικαστηρίου, πίσω απ΄ τους δεξιούς ενόχους της εθνικής παρακμής. Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν θα είναι σκευωρία», αναφέρει χαρακτηριστικά σε σημερινή του δήλωση, καλώντας τον πρωθυπουργό να απορρίψει άμεσα και «χωρίς μισόλογα» την πρόταση Σάλλα.

ZENITH