Skip to main content

Αποστάσεις απο Παπακωνσταντίνου κρατά και ο Γερουλάνος

Προς επίρρωση των πληροφοριών περί αποστασιοποίησης του Μεγάρου Μαξίμου από τους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών στην υπόθεση εξαγοράς της ΑΤΕ και του ΤΤ είναι και η σημερινή παρέμβαση του Υπουργ
Προς επίρρωση των πληροφοριών περί αποστασιοποίησης του Μεγάρου Μαξίμου από τους χειρισμούς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση εξαγοράς της ΑΤΕ και του ΤΤ  είναι και η σημερινή παρέμβαση του Υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος εκτός των άλλων είναι σε θέση να γνωρίζει και τη στρατηγική της κυβέρνησης σε επίπεδο πολιτικής επικοινωνίας και διαχείρισης της επικαιρότητας.

Ο Παύλος Γερουλάνος, που δεν συνηθίζει τις δημόσιες παρεμβάσεις για άλλα
θέματα, αλλά περιορίζεται μόνο στα του οίκου του, εμφανίζεται εξαιρετικά επιφυλακτικός και ούτε λίγο ούτε πολύ προβλέπει ότι το σενάριο δεν θα περπατήσει έτσι, όπως περιγράφεται στην παρούσα φάση.

«Βεβαίως, από την ώρα που θα κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο μέχρι την ώρα που θα γίνει πράξη, περνούν πάρα πολλά κύματα και σας θυμίζω και στο παρελθόν υπήρχαν περιπτώσεις που τελικά δεν αβγάτισαν, όπως η περίπτωση Alpha με την Εθνική. Παρόλα αυτά, αν κρίνουν οι τράπεζες που εμπλέκονται ότι κάτι τέτοιο είναι οικονομικά εφικτό, μακάρι να προχωρήσει, αλλά ας κρατήσουμε λίγο μία επιφύλαξη να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον. Μία τέτοια κίνηση συνεπάγεται πάρα πολλά πράγματα και νομίζω ότι από την ώρα που θα ανακοινωθεί μέχρι την ώρα που θα κλείσει, πρέπει να εξεταστούν όλες οι παράμετροι που εμπλέκονται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ZENITH