Skip to main content

Αποσύρεται από την εκλογική μάχη ο πρώην υπουργός

Με επιστολή του στον πρωθυπουργό, ανακοίνωσε πως δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος, επικαλούμενος το κλίμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε λάβει μηνύματα από τον πρωθυπουργό ότι δεν θα συμπεριληφθεί
Με  επιστολή του στον πρωθυπουργό  o κ. Βασίλης  Μαγγίνας, ανακοίνωσε πως δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος,  επικαλούμενος  το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην εκλογική του περιφέρεια, την Αιτωλοακαρνανία και εκφράζει την πικρία του για τις εξελίξεις.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός απασχόλησης, ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου που  ανέφεραν ότι ο κ. Μαγγίνας θα «κοβόταν» από τις λίστες της ΝΔ, προτίμησε ν΄ αποχωρήσει από την μάχη των σταυρών, λίγες ώρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις για τα ψηφοδέλτια της παράταξης.

Ο κ. Μαγγίνας είχε παραιτηθεί από υπουργός Απασχόλησης, μετά από αποκαλύψεις ότι για λογαριασμό του εργάζονταν στο σπίτι του ανασφάλιστοι μετανάστες.

Στην επιστολή του, ο Β.Μαγγίνας σημειώνει:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες με την, επί μακρόν δημόσια αμφισβήτηση της υποψηφιότητάς μου, αποφάσισα να μη διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, οι οποίοι για πολλά χρόνια με τίμησαν με τη στήριξή τους.

«Ομολογώ ότι η εξέλιξη αυτή, με προσβάλλει και με αδικεί, αφού δεν αισθάνομαι ότι υπέχω κάποια πολιτική ή άλλη ευθύνη την οποίαν οφείλω να αναδεχθώ.
«Προέχει, ωστόσο, η παράταξη και κυρίως το συμφέρον του τόπου.

»Θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη σου και να σε διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ για την επικράτηση του Κόμματός μας, στις προσεχείς εκλογές».

Το μεσημέρι της Δευτέρας συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος υπό τον Κώστα Καραμανλή, προκειμένου να εγκρίνει τα ψηφοδέλτια, τα οποία εν συνεχεία θα ανακοινωθούν επισήμως.

Οι πληροφορίες όλων των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι από τους συνδυασμούς θα «κοπούν» οι λεγόμενοι «βατοπαιδινοί» και ο Αρ.Παυλίδης.

Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην επιλογή των υποψηφίων , δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι «όλα αξιολογούνται, όλα κρίνονται».

ZENITH