Skip to main content

Αποτελεσματική η συνάντηση Ψωμιάδη-Πάγκαλου

Για τη χρηματοδότηση της Μονής Λαζαριστών, του ΚΕΠΟΘΕ, του Κέντρου Μαύρης Θάλασσας και για φορείς οι οποίοι έχουν πάψει να χρηματοδοτούνται, συζήτησε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης με τον Αντιπρόεδρο της Κυβ
Θέματα χρηματοδότησης της Μονής Λαζαριστών, του ΚΕΠΟΘΕ, του ΚέντρουΜαύρης Θάλασσας και για φορείς οι οποίοι έχουν πάψει να χρηματοδοτούνται, συζήτησε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδης με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο.

Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν σε θέματα σχολικής στέγης, στο μη διορισμό διοικητικού συμβουλίου στονΟργανισμό Λαϊκών Αγορών, στην έλλειψη προσωπικού στη Νομαρχία, στη μετάταξη υπαλλήλων του ΚΕΚ στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης, καθώς και στην έλλειψη προσωπικού στα ΚΕΠ.

Όσον αφορά στο σχέδιο διοικητικής μεταρρύθμισης «Καλλικράτη», ο κ.Ψωμιάδης εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε γερέςβάσεις, ενώ ζήτησε να μην αλλάξει το πλαφόν εκλογής του 42%.

Εξερχόμενος από τη συνάντηση, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης δήλωσε: «Ο Θ. Πάγκαλος αποτελεί μια όαση μέσα στην κυβέρνηση. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του και να σε καταλάβει. Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές και επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας, βρίσκομαι στη θέση αυτή για να διεκδικώ για το καλό του τόπου μου. Αυτό έκανα, αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Ο κ. Πάγκαλος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη και ζήτησε να σταλούν τα θέματα εγγράφως, προκειμένου να τα υποστηρίξει αρμοδίως.

ZENITH