Skip to main content

Αποτρόπαιο έγκλημα στη Δράμα

Ένας 20χρονος στραγγάλισε 39χρονο υπάλληλο του ΤΕΒΕ Δράμας, με τη συνέργεια μιας 40χρονης, και τον έθαψε σε …κοτέτσι αγροικίας στους Σιταγρούς.
Αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες αργά το απόγευμα, στη Δράμα, με θύμα έναν 39χρονο υπάλληλο του ΤΕΒΕ Δράμας, που είχε εξαφανιστεί από τις 21 Μαΐου και χθες αργά το απόγευμα αστυνομικοί ανακάλυψαν το πτώμα του θαμμένο σε… κοτέτσι αγροικίας, στους Σιταγρούς Δράμας.

Εικοσάχρονος, γνωστός του θύματος ομολόγησε χθες το βράδυ κατά την ανάκρισή του στο Τμήμα Ασφαλείας Δράμας ότι στραγγάλισε τον άτυχο 39χρονο ύστερα από λογομαχία στο σπίτι κοινής φίλης τους, στους Σιταγρούς. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα είχε επισκεφθεί μία 40χρονη, πολύτεκνη μητέρα, στους Σιταγρούς, μάλλον για ερωτικό σκοπό κι εκεί συναντήθηκε με τον 20χρονο. Ακολούθησε λογομαχία των δύο ανδρών για προσωπικές και οικονομικές διαφορές, όπως ισχυρίζεται ο νεαρός, που πήρε διαστάσεις και οδήγησε στον στραγγαλισμό του 39χρονου από τον 20χρονο γνωστό του.
 
Στη συνέχεια, η 40χρονη γυναίκα βοήθησε τον δολοφόνο να σύρει το ημίγυμνο θύμα στην αυλή και μαζί έθαψαν στο κοτέτσι της αγροικίας το πτώμα του. Τις μέρες που ακολούθησαν την εξαφάνιση του άτυχου υπαλλήλου του ΤΕΒΕ, ο νεαρός έκανε τρεις φορές χρήση της πιστωτικής κάρτας του θύματος αποσπώντας συνολικά 1.200 ευρώ, πράγμα που οδήγησε την Αστυνομία στα ίχνη του.

Χθες, αργά το απόγευμα, ο 20χρονος συνοδεύθηκε από αστυνομικούς στην αγροικία των Σιταγρών, όπου και υπέδειξε το σημείο ταφής του πτώματος, το οποίο  βρέθηκε σε σήψη. Τόσο ο 20χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 39χρονου, όσο και η 40χρονη γυναίκα που κατηγορείται ως απλή συνεργός στο έγκλημα, κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.

ZENITH