Skip to main content

Αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Ολυμπιακός (video)

Πικρό αποκλεισμό από τη φάση των «32» του Europa League γνώρισε ο Ολυμπιακός, καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη Ντνίπρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, σκόραρε δύο φορές, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Ντνίπρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
 
Το σκορ άνοιξαν οι «ερυθρόλευκοι» στο 14’ με τον Μήτρογλου, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με την κοντινή κεφαλιά του Φεντορτσούκ οχτώ λεπτά αργότερα. 
 
Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 51’ ο Μιλιβόγιεβιτς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή για επικίνδυνο μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο των πρωταθλητών Ελλάδας. 
 
Με τη συμπλήρωση των 90’ ο Ντομίνγκες έβαλε και πάλι μπροστά τον Ολυμπιακό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο οι Ουκρανοί δεν είχαν πει την τελευταία κουβέντα τους, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κάλινιτς.
 
Οι συνθέσεις: 
 
Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Σιόβας, Σαντάνα, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Τσόρι, Αφελάι (65’ Φορτούνης), Ντουρμάζ (65’ Ντοσεβί), Μήτρογλου
 
Ντνίπρο (Μίρον Μάρκεβιτς): Μπόικο, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκο, Εγκίντιο, Φεντέτσκι, Κανκάβα, Φέντορτσουκ, Κονοπλιάνκα, Ροτάν, Ματέους, Ζοζούλια (62’ Κάλινιτς)
 

ZENITH