Skip to main content

Αποχή των ιδιοκτητών ταξί για τη δολοφονία του 32χρονου ταξιτζή

Αποχή πραγματοποίησαν οι ιδιοκτήτες οδηγοί ταξί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του συναδέλφου τους, που βρέθηκε νεκρός από πολλές μαχαιριές τα ξημερώματα μέσα στο ταξί του, στην περιοχή της
Αποχή από την εργασία τους πραγματοποίησαν σήμερα μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 32χρονου συναδέλφου τους, που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα μέσα στο ταξί του, στην περιοχή της Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο άτυχος 32χρονος είχε έξι βαθιές μαχαιριές στο λαιμό, ενώ ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό επίθεσης με μαχαίρι κατά οδηγού ταξί στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, το τελευταίο διάστημα. Παρόμοια επίθεση είχε δεχτεί πριν από ένα περίπου μήνα άλλος οδηγός ταξί στην Άνω Τούμπα, ο οποίος τελικά διέφυγε τον κίνδυνο.

Η  αστυνομία ερευνά αν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των δύο περιστατικών, ενώ οι οδηγοί ταξί έχουν αναστατωθεί εκφράζοντας φόβους πως έχουν μπει στο στόχαστρο μανιακού δολοφόνου.

ZENITH