Skip to main content

Αποχή του «ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης “Μπέλλος”» από το ντέρμπι

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ επιτέθηκε κατά του Ιβάν Σαββίδη και της διοίκησης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο «ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης “Μπέλλος”» επιτέθηκε κατά του Ιβάν Σαββίδη και της διοίκησης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, γνωστοποιώντας πως θα απέχει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τις υπολειπόμενες αναμετρήσεις της σεζόν. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
 
«Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΥΡΙΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΗΡΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ γαυρο ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο γαυρος, Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η επο ΑΛΛΑ Η παε ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ Σ****. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ….
 
Υ.Γ.1 ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΓΡΙΑ Π****** ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ Γ*******
 
Υ.Γ.2 ΠΑΡΕΛΑΒΕ Η παε ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ γαυρο ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ
 
Υ.Γ.3 ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
 
Υ.Γ.4 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ».
 
Στο μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών «Θύρα 4» κάνοντας κάλεσμα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό με ποδοσφαιρικό μίσος.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Ο αγώνας με τον γαύρο είναι ένας από τους 13 τελικούς που απομένουν. Η μόνη διαφορά με τους υπόλοιπους 12 είναι ότι αυτό το ματς είναι από σήμερα ΑΣΟΣ. Ο Άσος θα έρθει είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά. Προτρέπουμε τον κόσμο να μην δείξει καθόλου ανοχή στο στημένο κοράκι που θα ορίσουν τα σκυλιά του Μαρινάκη.
 
Επίσης όποιος πάει στο γήπεδο καλό είναι να αφήσει την ψυχραιμία του στο σπίτι και να έρθει στην Τούμπα με τα όπλα του, δηλαδή φωνή και πάθος. Προτρέπουμε τους παίκτες μας να ξεχάσουν τα χριστιανικά ήθη του προπονητή μας και να αντιμετωπίσουν τους γαύρους με μίσος, ποδοσφαιρικό... 
 
Η οργή μας για τα όσα έχουμε δει ας ξεσπάσει στους παίκτες τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας-εγκληματικής οργάνωσης. Την Κυριακή θα ισχύσει ο ΝΟΜΟΣ της ΤΟΥΜΠΑΣ και αν δεν έρθει το πρέπον αποτέλεσμα...»

ZENITH