Skip to main content

Αποχωρούν εκατοντάδες ταξιδιώτες βρετανικής εταιρίας

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα επιστρέφουν στους τόπους προορισμού τους, από τα ελληνικά νησιά (κυρίως Ρόδο, Σκιάθο, Κω Κέρκυρα), οι πελάτες της βρετανικής ταξιδιωτικής εταιρίας Goldtrail, η οποία κατέρρε
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα επιστρέφουν στους τόπους προορισμού τους, από τα ελληνικά νησιά (κυρίως Ρόδο, Σκιάθο, Κω Κέρκυρα), οι πελάτες της βρετανικής ταξιδιωτικής εταιρίας Goldtrail, η οποία κατέρρευσε οικονομικά.

Στα αεροδρόμια δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα.

Όπως διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνοι των γραφείων ελέγχου των αεροδρομίων οι αναχωρήσεις των επιβατών γίνονται κατά κύριο λόγο με τη βρετανική αεροπορική εταιρία VIKING.

Στο μεταξύ, οι κατά τόπους διευθυντές του ΕΟΤ έχουν λάβει εντολή από το υπουργείο Τουρισμού να παράσχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση στους ταξιδιώτες της Goldtrail.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο ΕΟΤ Κέρκυρας, Πέτρο Μουχλιανίτη, σήμερα Δευτέρα αναχωρούν και οι 340 πελάτες της Goldtrail χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα.

Η εταιρία, με έδρα το Σάρεϊ, που πουλούσε κατά κύριο λόγο πακέτα διακοπών μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, τέθηκε σε αναγκαστική διαχείριση.

ZENITH