Skip to main content

Άρης: Σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Κάλας

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον Άρη, καθώς αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις ΗΠΑ ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «Κιτρίνων». Έκτακτη ΓΣ στον Ερασιτέχνη.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον Άρη, καθώς αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη από τις ΗΠΑ ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «Κιτρίνων», Άλεξ Κάλας, ενώ για απόψε το βράδυ είναι προγραμματισμένη και η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Αρχικά, νωρίς το απόγευμα φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο ομογενής επιχειρηματίας. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου θα έχει την πρώτη του επαφή με την ομάδα, της οποίας την διαχείριση έχει αναθέσει στον αδερφό του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Όπως όλα δείχνουν, μέσω συνέντευξης τύπου (πιθανότατα αύριο) θα προβεί στις «προγραμματικές» του δηλώσεις. Θα αναφερθεί διεξοδικά στις κινήσεις που σκέφτεται να κάνει, θα μιλήσει για οργανωτικά, νομικά (εκκαθάριση) και άλλα θέματα και φυσικά θα «ξεδιπλώσει» το όραμά του για τον Άρη της επόμενης μέρας.
 
Το  βράδυ, σε ξενοδοχείο της πόλης θα λάβει χώρα η έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ Αρη. Αναμένονται διοικητικές αλλαγές και εκλογή νέου ΔΣ με τον νυν πρόεδρο, Τάσο Οικονόμου, να θέλει να ανανεώσει την θητεία του, έχοντας όμως απέναντί του, τον πόλο που δημιουργεί ο Τάσος Δεσύπρης, ο οποίος δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και αυτός την προεδρία.
 
«Η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, λόγω μη επίτευξης απαρτίας την 1η Φεβρουαρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 στο ίδιο μέρος και ώρα. Έτσι καλούνται τα μέλη του Συλλόγου μας να παρεβρεθούν την Πέμπτη (05/02) και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Διακονία", για την επαναληπτική συνέλευση, απαρτία θα θεωρηθεί όσα μέλη και αν παραστούν από τα ταμειακώς τακτοποιημένα», αναφέρει η σχετική ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη.
 
Τέλος, μέχρι το μεσημέρι, θα οριστικοποιηθεί η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Καμπανιακό (πιθανότατα τη Δευτέρα), μετά την άρνηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την Κυριακή, εξαιτίας του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

ZENITH