Skip to main content

Αρνούνται την εμπλοκή τους στο τρομοκρατικό χτύπημα οι «Πυρήνες»

Η τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», με ανακοίνωσή της στο διαδίκτυο, αρνείται κάθε σχέση με τη φονική έκρηξη στα Πατήσια.
Καμία απολύτως σχέση με τη φονική έκρηξη στα Πατήσια δεν έχει η τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της, που δημοσιεύτηκε σήμερα στο διαδίκτυο.

Στο κείμενο, που δημοσιεύεται στον διαδικτυακό τόπο Indymedia, οι Πυρήνες εκφράζουν, μαζί με «την απέραντη θλίψη» τους για το γεγονός, την οργή τους για «τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ που επιχειρούν να εμπλέξουν την οργάνωση στο περιστατικό εντελώς αυθαίρετα και επιτηδευμένα».

Παράλληλα καλούν όποια τρομοκρατική οργάνωση πραγματοποίησε το χτύπημα να αναλάβει δημόσια την ευθύνη: «Στο ενδεχόμενο που ο συγκεκριμένος εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε από Επαναστατική Οργάνωση τότε η επαναστατική αξιοπρέπεια επιβάλει την δημόσια ανάληψη ευθύνης με την αντίστοιχη αυτοκριτική που θα ξεκαθαρίζει το τοπίο, γιατί διαφορετικά η πολιτική ανωνυμία σαμποτάρει την επαναστατική κατεύθυνση και χρεώνει μια ολόκληρη στρατηγική του αντάρτικου πόλης», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

ZENITH