Skip to main content

Aρχίζει η 2η Γενική Έκθεση Χαλκιδικής

Ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη η 2η Γενική Έκθεση Χαλκιδικής 2010, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα Νέα Μουδανιά.
Ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη η 2η Γενική Έκθεση Χαλκιδικής 2010, που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα Νέα Μουδανιά με την υποστήριξη της Exposystem, θυγατρικής της Helexpo, και των εταιριών Artion και Proline.

Φέτος, η 2η Γενική Έκθεση Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 8 έως την Κυριακή 11 Ιουλίου στο δημοτικό parking στα Μουδανιά (παραπλεύρως Κλειστού Γυμναστηρίου). Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή από τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μάρκο Μπόλαρη.
 
Στην έκθεση, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά από τις 6.30 μμ έως τις 11 μμ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ό,τι παράγεται και εμπορεύεται στην περιοχή, να διαπιστώσουν τον πλούτο και την ποικιλία των προϊόντων και να κατανοήσουν ότι η αγορά της Χαλκιδικής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αγορές άλλων μεγάλων πόλεων.

Περισσότεροι από 11.000 επισκέπτες και πάνω από 95 εκθέτες συμμετείχαν στην έκθεση το 2009. Η φετινή διοργάνωση έχει ως στόχο να την υπερβεί και να δημιουργήσει καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης.
 
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, επισκέπτες και εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (ΟΤΑ, Δημοσίων Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ) πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και εξωτερικό.

ZENITH