Skip to main content

Άστατος καιρός το τριήμερο

Βροχερός θα είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι.
Βροχερός είναι ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι.

Το Σάββατο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, ενώ το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3-5 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν στα ηπειρωτικά στους 23 – 25 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές στους 21 – 22 βαθμούς.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-5 μποφόρ και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Σε μικρή περαιτέρω άνοδο ο υδράργυρος.

Οι θερμοκρασίες την Κυριακή θα σημειώσουν μικρή άνοδο κατά 1-2 βαθμούς, ενώ τη Δευτέρα στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 27 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 23 – 24 βαθμούς.

ZENITH