Skip to main content

Αύριο το ελληνικό αίτημα για παράταση

Την Πέμπτη θα κατατεθεί τελικά το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για παράταση της δανειακής σύμβασης. Πληροφορίες για συνεδρίαση του Euroworking Group την Πέμπτη, έκτακτο Eurogroup την Παρασκευή.

Αύριο θα ανακοινωθεί τελικά το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για παράταση της δανειακής σύμβασης, όπως είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την ενημέρωση που είχε από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη για την πορεία των διαπραγματεύσεων και τις συνεδριάσεις του Eurogroup.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει σχέδιο για συνεδρίαση του Euroworking Group την Πέμπτη, ούτως ώστε να εξεταστούν οι προτάσεις της ελληνικής πλευράς.

Επιβεβαιώνει ο Σακελλαρίδης

Λίγο αργότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στο Sky News επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση θα υποβάλλει το πρωί της Πέμπτης την αίτηση για παράταση της δανειακής σύμβασης.

«Αύριο το πρωί η ελληνική κυβέρνηση θα υποβάλλει στο Eurogroup το αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης. Βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή η Κυβέρνηση με κορυφαίους αξιωματούχους των Βρυξελλών. Πάμε προς Eurogroup την Παρασκευή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σακελλαρίδης.
 

ZENITH