Skip to main content

Αύξηση 42% για τα κέρδη της hyphen SA

Οι χώρες στις οποίες πωλούνται οι υπηρεσίες της ή καταλήγουν προϊόντα της hyphen SA, υπερβαίνουν τις 70, ενώ το 85% του κύκλου εργασιών της πραγματοποιείται εκτός Ελλάδος.

Με σημαντική αύξηση των οικονομικών μεγεθών του ολοκληρώθηκε το 2014 για τον όμιλο της βορειοελλαδικής εταιρείας hyphen SA, καθώς κατέγραψε αύξηση τζίρου κατά 35%, στο 1,71 εκατ. ευρώ, και κερδών κατά 42%, στα 190 χιλ. ευρώ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αμφότερα τα παραπάνω μεγέθη είναι τα καλύτερα για τη hyphen SA από το 2003 και μετά, αποτυπώνοντας τη δυναμική της επιχείρησης και τον ηγετικό ρόλο της διεθνώς στο πεδίο της εκδοτικής μηχανικής.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, οι χώρες στις οποίες πωλούνται οι υπηρεσίες της ή καταλήγουν προϊόντα της, υπερβαίνουν τις 70 σε όλες τις ηπείρους ανεξαιρέτως, ενώ το 85% του κύκλου εργασιών της πραγματοποιείται εκτός Ελλάδος. Με βάση τον υφιστάμενο προγραμματισμό της hyphen SA, η εταιρεία έχει κλεισμένα έργα για τα επόμενα τρία έτη, στοχεύοντας στη σταθερή αύξηση τόσο του τζίρου, όσο και των κερδών της.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη, πως από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 μέχρι και σήμερα, έχουν ενταχθεί στο ανθρώπινο δυναμικό της hyphen SA 47 νέοι υπάλληλοι και συνεργάτες. Οι τακτικά εργαζόμενοι για τη hyphen SA ανέρχονται στους 332, οι οποίοι βρίσκονται σε 21 σημεία του κόσμου. Απ' αυτούς μόνο οι 29 είναι στην Ελλάδα και ασκούν τη διαχείριση του συνόλου της λειτουργίας της εταιρείας. Με βάση τα οικονομικά μεγέθη του 2014, η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε την αύξηση κατά 5% των αποδοχών όλου του προσωπικού της hyphen SA.

ZENITH