Skip to main content

Αύξηση δρομολογίων στη Θάσο την επόμενη χειμερινή περίοδο

Τελικά οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της Θάσου, για αύξηση των δρομολογίων που τους συνδέουν με το λιμάνι της Καβάλας, έπιασαν τόπο. Αυξάνονται τα δρομολόγια Καβάλας – Πρίνου από την ερχόμενη χειμερι
Την αύξηση των καθημερινών δρομολογίων σε τέσσερα (από δύο) και την πραγματοποίηση δύο δρομολογίων τις Κυριακές από την επόμενη χειμερινή περίοδο μεταξύ Καβάλας – Πρίνου Θάσου αποφάσισε το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, στην προχθεσινή συνεδρίασή του.

Το Σ.Α.Σ. έκανε δεκτό το πάνδημο αίτημα των κατοίκων της Θάσου και των φορέων του ν. Καβάλας, που κινητοποιήθηκαν έντονα μετά την επί διετία ταλαιπωρία τους  από τη μονομερή απόφαση των ακτοπλοϊκών εταιριών να μειώσουν τα καθημερινά δρομολόγια μεταξύ Καβάλας – Πρίνου στο ελάχιστο και να καταργήσουν κάθε δρομολόγιο τις Κυριακές, κι απομένει τώρα να εφαρμόσουν την απόφαση οι δύο εταιρίες που εξυπηρετούν τη συγκεκριμένη γραμμή (ΑΝΕΘ και ΝΕΚ).

Ακόμα, στην ίδια απόφαση προβλέπεται ότι ο αριθμός των καθημερινών δρομολογίων για την επικείμενη θερινή περίοδο, για την ίδια ακτοπλοϊκή σύνδεση, δεν θα είναι μικρότερος των έξι.

ZENITH