Skip to main content

Βαγενά: «Ατυχής, ανόητη, εκτός τόπου και χρόνου» η δήλωση Χριστοδουλοπούλου

Πώς σχολίασε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Focus FM 103,6 η βουλευτής Λάρισας τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Η κυβέρνηση είναι μόλις τριών μηνών και το πρόβλημα της μετανάστευσης και των προσφύγων ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας, καθώς το ίδιο αντιμετωπίζουν Ιταλία και Μάλτα», δήλωσε στον Focus FM 103,6 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά.

Δεν μπορεί από μόνη της η Ελλάδα να περιθάλψει τις χιλιάδες των μεταναστών τόνισε, ενώ σε σχετική ερώτηση παραδέχτηκε πως «οι ενέργειες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και ακολούθως του Νίκου Δένδια είχαν αποδώσει και είχε βελτιωθεί η κατάσταση στα αστικά κέντρα. Προς το παρόν δεν άλλαξε δραματικά η κατάσταση, αλλά θα πρέπει ο πολιτικός κόσμος να βρει τρόπο σε συνεργασία με την ΕΕ να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό η βουλευτής.

Όσο για τη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, που ξεσήκωσε αντιδράσεις (περί μεταναστών που… λιάζονται), η κ. Βαγενά δε μάσησε τα λόγια της. «Είναι εκτός τόπου και χρόνου» σχολίασε.

Η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε πως «δεν είναι αυτό πολιτική», συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά: «Η δήλωση της υπουργού ήταν ατυχής, ήταν ανόητη το θέμα είναι τεράστιο και δεν είναι μόνο ελληνικό».

ZENITH