Skip to main content

Βαρύνοντα ρόλο η Διοικούσα στο ψηφοδέλτιο Γκιουλέκα

Αμηχανία επικρατεί στο στρατόπεδο της ΝΔ, όσον αφορά στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου για τον κεντρικό δήμο της πόλης. Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ με τη συμ
της Χρύσας Κυριακού


Αμηχανία επικρατεί στο στρατόπεδο της ΝΔ, όσον αφορά στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου για τον κεντρικό δήμο της πόλης. Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ με τη συμμετοχή του προέδρου της Διοικούσας, Δ. Βαρτζόπουλου και του υποψηφίου δημάρχου, Κ. Γκιουλέκα.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε η κατάρτιση του ψηφοδελτίου, που αποτελεί τη νούμερο ένα εκκρεμότητα του υποψηφίου δημάρχου. Όπως τονίστηκε, θα πρέπει τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη να καταλήξουν στα ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο. Μάλιστα, στόχος της ΝΔ είναι η δημιουργία ενός δυνατού ψηφοδελτίου, που θα καταφέρει να κερδίσει την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου, ενώ ς Διοικούσα Επιτροπή θα έχει βαρύνοντα ρόλο στην επιλογή των ονομάτων. 

Τα «αγκάθια»

Ωστόσο, αγκάθι αποτελεί η μη ανακοίνωση μέχρι στιγμής του «εκλεκτού» του ΠΑΣΟΚ για το δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν τον αντίπαλο του Κ. Γκιουλέκα δυσκολεύει περισσότερο την επιλογή των προσώπων. Δύσκολη υπόθεση αποτελεί και η επιλογή ή μη προσώπων από τη δημοτική ομάδα Παπαγεωργόπουλου. Ο Κ. Γκιουλέκας τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθεί με όλα τα στελέχη της «Αναγέννησης», και από τις συναντήσεις αυτές θα εξαρτηθούν πολλά.

ZENITH