Skip to main content

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός

Παροδικές τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στην ανατολική χώρα και κυρίως στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο. Βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας θα σημειωθούν στα δυτ

Παροδικές τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στην ανατολική χώρα και κυρίως στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια.

Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται τοπικές νεφώσεις και πολύ γρήγορα γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές, γρήγορη βελτίωση στην κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη τις πρωινές ώρες θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά, αλλά γρήγορα και από τα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

 

ZENITH