Skip to main content

Βενιζέλος: Δεν δίνουμε βοήθεια για καταστροφή ή «γυριστή» χωρίς κόστος

Στηρίζουμε την εθνική στρατηγική, αλλά όχι τον τυχοδιωκτισμό, την αλαζονεία και την ανευθυνότητα, τόνισε, κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι κρύβει το κείμενο της παράτασης «για να μην φανεί ότι της πήραν μέσα από τα χέρια τα 11 δισ. ευρώ του ΤΧΣ», εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους εταίρους.

Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε την κυβέρνηση «να μην παίζει με το εθνικό συμφέρον της χώρας», ενώ τόνισε πως «αντί η κυβέρνηση να συνεχίσει από εκεί που ήταν η χώρα την παραμονή των εκλογών, «την βύθισε θίσατε ακόμη περισσότερο στο Μνημόνιο, με μόνη προοπτική το τρίτο Μνημόνιο».

«Κύριε Τσίπρα, ζητάτε να σας χειροκροτήσουμε για να καταστρέψετε τη χώρα; Ή για να την κάνετε γυριστή χωρίς πολιτικό κόστος;», τόνισε και πρόσθεσε πως στηρίζει την εθνική στρατηγική, αλλά όχι τον τυχοδιωκτισμό, την αλαζονεία και την ανευθυνότητα.

«Φάγατε δύο πολύτιμους μήνες, παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Γυρίζουμε στο 2009. Τα μασάτε, κ.Τσίπρα, με παραμετρικές αλλαγές στις συμφωνίες του 2012», είπε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

 

ZENITH