Skip to main content

Βένος: Θεόσταλτος ο Κάλας

Για τον Άλεξ Κάλας και την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη μίλησε ο Γιάννης Βένος.
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» μίλησε ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη, Γιάννης Βένος, για τον Άλεξ Κάλας και την κατάσταση που επικρατεί στους «κιτρινόμαυρους». 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Είναι ειλικρινής ο άνθρωπος και βάζει χρήματα. Είναι συνεπής σε όσα έχει πει και είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία του. Ευτυχώς ήρθε αυτός ο άνθρωπος και είναι σε μια σειρά ο σύλλογος. Η παρουσία του δίνει απαντήσεις που έπρεπε να δοθούν για να υπάρξει μια ηρεμία.
 
Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει και κοιτάμε την επόμενη μέρα. Αυτός ο άνθρωπος έφυγε στην Αμερική μόνος του και πέτυχε πάρα πολλά πράγματα. Αυτό λέει πολλά και για την ομάδα. 
 
Δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος αλλά δούλεψε σκληρά. Το θέμα είναι να μπορέσει να γίνει γνώστης των πραγμάτων. Έχει τον αδερφό του που είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω πως το παιχνίδι με τον Καμπανιακό θα του δείξει που έχει έρθει σε ένα γήπεδο σχεδόν γεμάτο.
 
Βάζει λεφτά στην ομάδα και είναι Θεόσταλτος! Θέλει μια ζεστασιά από την ομάδα γιατί θα πρέπει να βάζει συνέχεια λεφτά. Πρέπει η οικογένεια του Άρη να τον κάνει να αισθανθεί όμορφα».
 
Για το αν θα συναντηθούν οι παλαίμαχοι με τον Άλεξ Κάλας:
 
«Θα δούμε πότε θα βρεθούμε, μπορεί και σήμερα. Εμείς του ζητήσαμε να βρεθούμε και αυτός ήθελε να μας δει».
 
Για τον Ντίτερ Χένες:
 
«Οι γνωριμίες που έχει ο κ. Κάλας ίσως οδηγήσουν τον Άρη σε άλλα μονοπάτια. Ο κ. Χένες γνωρίζει το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μπορεί και ο ίδιος να μπει στην ομάδα αν δει κάτι που του αρέσει. Αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό και δημιουργεί νέους ορίζοντες στην ομάδα».
 
Για την εικόνα της ομάδας αγωνιστικά:
 
«Πάει καλά η ομάδα και με τα νέα παιδιά περιμένω μια καλή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια ώστε να ξεφύγουμε. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες, πρέπει να δέσουν γιατί δεν γίνεται να πηγαίνουμε πόντο – πόντο».

ZENITH