Skip to main content

Βερόπουλος: Επέκταση της αλυσίδας του στη Σερβία

Την επέκταση του δικτύου της στη Σερβία, με το άνοιγμα 20 νέων καταστημάτων, επένδυση ύψους 120 εκατ. ευρώ, σχεδιάζει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Βερόπουλος.
Την επέκταση του δικτύου της στη Σερβία, με το άνοιγμα 20 νέων καταστημάτων, σχεδιάζει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Βερόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Νίκος Βερόπουλος.

«Σχεδιάζουμε να ανοίξουμε 20 επιπλέον καταστήματα μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια στη Σερβία. Αυτό σημαίνει ότι το σχέδιο για να επενδύσει τουλάχιστον 120 εκατ. ευρώ στη χώρα», τόνισε ο κ. Βερόπουλος σε συνέντευξή του στην ημερήσια εφημερίδα Novosti. Η νέα αυτή επένδυση αναμένεται να δημιουργήσει 1.600 θέσεις εργασίες στη χώρα.

Ακόμα ο CEO σημείωσε ότι μέχρι τώρα η αλυσίδα Βερόπουλος έχει επενδύσει περίπου 47 εκατ. ευρώ σε τρεις υπεραγορές στο Βελιγράδι, ενώ στη σερβική πρωτεύουσα κατασκευάζει και δύο επιχειρηματικά κέντρα.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη μεγάλη γραφειοκρατία της Σερβίας, καθώς ο κ. Βερόπουλος τονίζει ότι ο ρυθμός της διαδικασίας για τη χορήγηση διαφόρων αδειών και εγκρίσεων είναι αργός, αν και αναγνωρίζει ότι είναι ένας τρόπος προστασίας των νέων επενδυτών και του ανταγωνισμού.

Καταλήγοντας, υπογραμμίζεται ότι οι τιμές των κατοικιών στη χώρα είναι υπερτιμημένες, ενώ τα κέρδη είναι ακόμα σε χαμηλά επίπεδα.

ZENITH