Skip to main content

Βιάσε και σκότωσε το 11χρονο κορίτσι

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας από τη δολοφονία του 11χρονου κοριτσιού που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, από 41χρονο Αλβανό.
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας από τη δολοφονία του 11χρονου κοριτσιού Ρενί Τραϊκόβα, από 41χρονο Αλβανό. Ο δράστης ομολόγησε πως κακοποίησε σεξουαλικά, σκότωσε και πέταξε σε πηγάδι το 11χρονο κορίτσι βουλγαρικής υπηκοότητας, που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο δράστης επιβίβασε το κορίτσι στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να το μεταφέρει στο σπίτι του, αλλά στη συνέχεια το οδήγησε σε ερημική-αγροτική τοποθεσία σε απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων από το χωριό, όπου μέσα στο αυτοκίνητό του το κακοποίησε και στη συνέχεια το έριξε σε πηγάδι, με νερό βάθους περίπου 10 μέτρων.

Στη συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο και υπέδειξε το πηγάδι. Παρουσία ιατροδικαστή έγινε η ανάσυρση της σορού, η οποία μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία – νεκροτομή. Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ZENITH