Skip to main content

Bild: Οι Έλληνες κοροϊδεύουν την Ευρώπη με τις λίστες

Για κοροϊδία των Ελλήνων στους Ευρωπαίους σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις κάνει λόγο η γερμανική Bild σε νέο της δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η λίστα εστάλη στους εταίρους μέσω τάμπλετ στην ελληνική

Για κοροϊδία των Ελλήνων στους Ευρωπαίους σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις κάνει λόγο η γερμανική Bild σε νέο της δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η λίστα έχει παρουσιαστεί στους εταίρους μέσω τάμπλετ στην ελληνική γλώσσα.

Η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν την χρεοκοπία και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αναφέρει η εφημερίδα, τονίζοντας ότι «από τις αρχές Απριλίου, η Ελλάδα δεν θα μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της. Μόνο η βοήθεια της ΕΚΤ που δεν έρχεται όμως θα μπορούσε να την αποτρέψει από την χρεοκοπία. Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εξακολουθεί να παίζει πόκερ και μέχρι τώρα δεν έχει υποβάλει καμία χρηστική λίστα μεταρρυθμίσεων που θα της εξασφάλιζε περαιτέρω οικονομική βοήθεια».

Η εφημερίδα επικαλείται Ευρωπαίο διπλωμάτη και αναφέρει ότι η λίστα, εστάλη στους εταίρους σε ηλεκτρονική μορφή κινητών συσκευών μέσω iPad και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα, ενώ την χαρακτηρίζει ασαφή και αναξιόπιστη.

ZENITH