Skip to main content

Bloomberg: Έλληνες, ξεσκονίστε τις μήτρες εκτύπωσης δραχμής!

Εξαιρετικά απροσδόκητες και επικίνδυνες φαντάζουν, σύμφωνα με το Bloomberg, οι επιπτώσεις από ενδεχόμενο Grexit, με το πρακτορείο να διερωτάται εάν ξεκινά από την Ελλάδα το ντόμινο κατάρρευσης του ευρ

Εξαιρετικά απροσδόκητες και επικίνδυνες φαντάζουν, σύμφωνα με το Bloomberg, οι επιπτώσεις από ένα ενδεχόμενο Grexit, με το πρακτορείο να διερωτάται σε σημερινό του δημοσίευμα εάν ξεκινά από την Ελλάδα το ντόμινο κατάρρευσης της ευρωζώνης, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, και την... ανάλογη φωτογραφία.

Τιτλοφορώντας το κύριο άρθρο του «Είναι η Ελλάδα το πρώτο ντόμινο της Ευρώπης;'» («Ιs Greece Europe’s First Domino?»), το Βloomberg... συνιστά, μάλιστα, στην Τράπεζα της Ελλάδος να «ξεσκονίσει» τις μήτρες εκτύπωσης δραχμής.

«Η Ελλάδα είτε ήταν ένας εξαρτημένος από τα ναρκωτικά του οποίου οι εύποροι φίλοι του δάνεισαν λεφτά για να αγοράσει φάρμακα, και τώρα οι φίλοι ζητούν τα λεφτά τους πίσω αν και η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη, άνεργη και προσπαθεί να κόψει τις παλιές συνήθειες», αναφέρει το άρθρο του πρακτορείου και συμπληρώνει:

«Ή, η Ελλάδα ήταν μια σπάταλη που εξαπάτησε για να μπει σε μια λέσχη όπου δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά τα τέλη, ρουφούσε από τους φίλους της για χρόνια, υποσχέθηκε επανειλημμένως να βελτιώσει τους τρόπους της και τώρα ζητεί να ακυρώσει τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις της».

ZENITH