Skip to main content

Βολές ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης για την παρέλαση

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδοθεί στους ΑΝΕΛ σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της φετινής παρέλασης.

Επίθεση  κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ για τον τρόπο διεξαγωγής της  φετινής  παρέλασης της 25ης  Μαρτίου στο Σύνταγμα, μετά τη σύσκεψη που έκαναν  για τη διοργάνωσή της, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρ . Δούρου και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλαν κατάργηση στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων. Στο ΣΥΡΙΖΑ απλώς έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Μια ακόμη απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδοθεί πλήρως στους ΑΝΕΛ. Αντ’ αυτού έχουμε υπερπαραγωγή του κ. Καμμένου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα με άρματα μάχης, αεροπλάνα και δημοτικά τραγούδια. Οι ψεκασμένοι, οι συνωμοσιολόγοι, οι ακροδεξιοί εθνικιστές για μια ακόμη φορά μεγαλουργούν σε συνεργασία με τη κα. Δούρου», τόνισε  σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΌΚ  για να συμπληρώσει: «Στο ΣΥΡΙΖΑ απλώς έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Μια ακόμη απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδοθεί πλήρως στους ΑΝΕΛ».

Μιλώντας για το θέμα το πρωί στο Mega, η αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Περιφέρειας Αττικής, Ερμίνα Κυπριανίδου, δήλωσε  πως στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία «πιο ανοιχτή» προς τον κόσμο  παρέλαση, χωρίς υπερυψωμένες εξέδρες και κάγκελα. «Δοκιμάζουμε μια εναλλακτική σε συνέχεια της στρατιωτικής παρέλασης ώστε οι πολίτες να είναι συμμέτοχοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ZENITH