Skip to main content

Βολές Σκανδαλίδη για τα νέα μέτρα

«Η πολιτική μας δεν έχει και πολλή σχέση με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και με το ΠΑΣΟΚ», τονίζει σε συνέντευξή του o Κώστας Σκανδαλίδης, δείχνοντας τον έντονο προβληματισμό που επικρατεί μεταξύ τ
«Η πολιτική μας δεν έχει και πολλή σχέση με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και με το ΠΑΣΟΚ», τονίζει σε συνέντευξή του στη Real News o βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης, δείχνοντας και αυτός με τη σειρά του τον έντονο προβληματισμό που επικρατεί μεταξύ της κοινοβουλευτικής ομάδας της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα.

Ο κ. Σκανδαλίδης χαρακτηρίζει τα νέα μέτρα «γροθιά στο στομάχι των ιδεών, των στόχων και των οραμάτων μας». Αν και αναγνωρίζει ότι «αυτά καθαυτά τα μέτρα είναι μονόδρομος», επισημαίνει ότι «η διαχείριση της πολιτικής που τα επέβαλε έχει μεγάλα κενά», ρίχνοντας το μπαλάκι στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Όσον αφορά στην πολιτική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός, χαρακτηριστικά αναφέρει ότι κατά την ομιλία του τη Δευτέρα, ένιωθε μια απόσταση να χωρίζει τον κ. Παπανδρέου από την κυβέρνηση και το κόμμα του. Όπως τονίζει, είναι ευθύνη του πρωθυπουργού οι δομές, οι λειτουργίες και οι πρακτικές που επέβαλε ή ανέχθηκε και  «οφείλει επειγόντως να λειτουργήσει ως πρωθυπουργός και ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα».

Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, σημειώνει ότι «κάποιοι θέλουν να το βγάλουν στο περιθώριο ή, ακόμη χειρότερα, να το διαγράψουν από τον πολιτικό χάρτη. Επαναστατώ στην ιδέα ότι το Κίνημα, με την πολυκυματική του διαδρομή και την τεράστια προσφορά του στον τόπο, οφείλει να αποδεχτεί την αυτοκατάργησή του».

ZENITH