Skip to main content

Βρέθηκε λίστα με πιθανούς στόχους του Επαναστατικού Αγώνα

Προκηρύξεις του «Επαναστατικού Αγώνα», λίστα δημοσίων προσώπων (πιθανών στόχων), οπλισμός, σημαντικά χρηματικά ποσά και πλαστές ταυτότητες είναι τα σημαντικότερα ευρήματα που εντόπισαν οι άνδρες της α
Προκηρύξεις του «Επαναστατικού Αγώνα», οπλισμός, σημαντικά χρηματικά ποσά και πλαστές ταυτότητες είναι τα σημαντικότερα ευρήματα που εντόπισαν οι άνδρες της αστυνομίας στο Ι.Χ του κατηγορουμένου, Κώστα Γουρνά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο ΙΧ του Κ. Γουρνά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, δύο γεμιστήρες, 125 σφαίρες, δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή και τρεις φορητοί σκληροί δίσκοι, πακέτα χαρτονομισμάτων αξίας 119.240 ευρώ, η γνησιότητα των οποίων ερευνάται, και τρία πλαστά δελτία ταυτότητας με τη φωτογραφία του Κ. Γουρνά.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, τα δύο πιστόλια δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες, ενώ στους σκληρούς δίσκους βρέθηκαν αποσπάσματα και πλήρη κείμενα προκηρύξεων του Επαναστατικού Αγώνα, κατάλογοι με στοιχεία προσώπων, όπως πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, που θα μπορούσαν να είναι πιθανοί στόχοι, και κατάλογος με στοιχεία επιχειρήσεων, οι οποίες στο πλαίσιο της ιδιότητάς του χρησιμοποιούν εκρηκτικές ύλες.

ZENITH