Skip to main content

Βρούτσης σε Ζωή: Μας βγάζετε πέρα από κάθε όριο φυσιολογικής αντίδρασης

Προσωπική επίθεση κατά της προέδρου της Βουλής από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Γιάννη Βρούτση κατηγορώντας την για διχαστικές πράξεις και γελοιοποίηση του κοινοβουλευτικού θεσμού.

Προσωπική επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνταντοπούλου εξαπέλυσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, την οποία κατηγόρησε ότι «δεν τήρησε σωστά τη διαδικασία» μετά από τη θύελλα που ξέσπασε στη Βουλή με το χειρισμό της υπόθεσης της ονομαστικής ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.

«Δεν υπάρχει πρόεδρος της Βουλής που μέσα σε δύο μήνες θητείας να έχει συγκεντρώσει τόσο πολύ τον θυμό και την οργή των βουλευτών», είπε ο κ. Βρούτσης.

«Πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας. Ο λόγος και οι πράξεις σας είναι απολύτως διχαστικές. Χωρίζετε το κοινοβούλιο, μας κάνετε να βγαίνουμε πέρα από κάθε όριο φυσιολογικής αντίδρασης. Οι πράξεις σας είναι επιεικώς καταχρηστικές και απαράδεκτες. Λειτουργείτε μέσα σε μια τυπολατρεία όποτε το θέλετε. Γελοιοποιείτε και ευτελίζετε τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς» προσέθεσε.

 

ZENITH