Skip to main content

Χαλκιδική: 53χρονος ε΄χασε τη ζωή του από ανακοπή μετά από άγριο επεισόδιο οικογενειών

Ο 47χρονος χτύπησε το θύμα με το πίσω μέρος τσεκουριού στο στήθος και στον θώρακα, το οποίο μετά από λίγο κατέληξε από ανακοπή

Μία τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της Κασσάνδρας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όταν, μετά από επεισόδιο δύο οικογενειών, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από ανακοπή, ενώ νωρίτερα είχε δεχθεί χτύπημα με το πίσω μέρος τσεκουριού.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 20ής Οκτωβρίου και για την υπόθεση συνελήφθησαν το μεσημέρι της επομένης δύο αδέρφια, ένας 27χρονος και ένας 47χρονος, υπήκοοι Αλβανίας, ενώ μετά τη χθεσινή τους απολογία στον ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές Νιγρίτας.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα δύο αδέρφια μετέβησαν στο σπίτι του θύματος, ενός 53χρονου ημεδαπού, και διαπληκτίστηκαν με τον ίδιο αλλά και τα παιδιά του. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος, με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε τον 24χρονο γιο και έσπρωξε την 18χρονη κόρη του 59χρονου. Εκείνη τη στιγμή, ο 47χρονος χτύπησε τον πατέρα με το πίσω μέρος τσεκουριού στο στήθος και στον θώρακα. Ο 53χρονος στη συνέχεια ενιωσε αδιαθεσία και, όπως διαπιστώθηε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, έχασε τη ζωή του από ανακοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος φέρεται να γνώριζε τη 18χρονη κόρη του θύματος.

ZENITH