Skip to main content

Δ. Συκεών: Εγκαίνια Παιδικού Κοινωνικού Κέντρου

Το Παιδικό Κοινωνικό Κέντρο επί της οδού Κολοκοτρώνη εγκαινίασε σήμερα ο δήμος Συκεών. Ο εν λόγω παιδικός σταθμός θα φιλοξενήσει 45 παιδιά και 18 βρέφη.
Εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί το νέο Παιδικό Κοινωνικό Κέντρου του δήμου Συκεών στην οδό Κολοκοτρώνη. Το Παιδικό Κοινωνικό Κέντρο στεγάζεται σε τριώροφο ιδιόκτητο  δημοτικό κτίριο στην οδό Κολοκοτρώνη και αναμένεται να λειτουργήσουν σε αυτό 2 παιδικά τμήματα και 1 βρεφικό, ενώ συνολικά φιλοξενούνται 45 παιδιά και 18 βρέφη.

Το Κέντρο λειτουργεί, όπως κι οι υπόλοιποι σταθμοί του δήμου, από τις 6.30 το πρωί έως τις 4.30 το απόγευμα. Εκτός από τους συνήθεις χώρους δημιουργικής απασχόλησης, ξεκούρασης, φαγητού κλπ. για τα παιδιά, έχει αίθουσες κοινωνικών λειτουργών, γιατρών και υποδοχής-συμβουλευτικής γονέων.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη και την πρόεδρο των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, Μαρία Λιάπη, η στήριξη της εργαζόμενης οικογένειας και η παροχή φροντίδας στα παιδιά αποτελεί μία σταθερή προτεραιότητα για τη δημοτική  αρχή.

ZENITH