Skip to main content

Δεκαπέντε κιλά χασίς κατασχέθηκαν στην Καλαμαριά

Στην κατάσχεση 15 κιλών χασίς και 300 γραμμαρίων κοκαϊνης προχώρησαν προχθές το απόγευμα στην Καλαμαριά άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας οι οποίοι συνέλαβαν έναν 27χρονο αλλοδαπό, που είχε τα ναρκ
Στην κατάσχεση 15 κιλών χασίς και 300 γραμμαρίων κοκαΐνης προχώρησαν προχθές το απόγευμα στην Καλαμαριά άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας οι οποίοι συνέλαβαν έναν 27χρονο αλλοδαπό, που είχε τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του.

Ύστερα από βάσιμες πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο άτομο διακινεί μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνης, οι Λαρισαίοι αστυνομικοί μετέβησαν στην Καλαμαριά όπου και τον εντόπισαν με το ΙΧ του σε κάποιο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων της περιοχής. Ο 27χρονος εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει αλλά ακολούθησε καταδίωξη και συνελήφθη ύστερα από μερικές δεκάδες μέτρα.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 νάιλον συσκευασίες με χασίς συνολικού βάρους 14.269,3 γρ. και μία νάιλον συσκευασία με κοκαϊνη βάρους 287,1 γρ.  «Στόχος μας είναι πλέον τα μεγάλα ψάρια να πέσουν στα δίχτυα μας, ώστε να σώσουμε τις ζωές νέων παιδιών.

Από εδώ και πέρα τα άτομα που διακινούν ναρκωτικά θα νιώθουν την ανάσα μας όπου και αν κινούνται» τόνισε σε δηλώσεις του για την υπόθεση ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας, Ταξίαρχος Βασίλης Χαλάτσης.  

ZENITH