Skip to main content

Δεν άντεξαν τα οικονομικά προβλήματα

Στην αυτοκτονία οδήγησαν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν έναν οδηγό ταξί, έναν συνταξιούχο οικοδόμο κι έναν αγρότη στη Βόρεια Ελλάδα.
Στην αυτοκτονία οδήγησαν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν έναν οδηγό ταξί, έναν συνταξιούχο οικοδόμο κι έναν αγρότη στη Βόρεια Ελλάδα.

Τέλος στη ζωή του έθεσε τα ξημερώματα 45χρονος οδηγός ταξί. Απαγχονίστηκε μέσα στο διαμέρισμά του στη Χαριλάου, αφού νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει σε φίλο του για να του το πει. Άμεσα ενημερώθηκαν οι δύο αδελφές του, οι οποίες έσπευσαν για να τον αποτρέψουν από το μοιραίο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ανέφερε ότι τον έπνιξαν τα χρέη αφού διατηρούσε, κατά πληροφορίες, πολλές πιστωτικές κάρτες.

Έναν 71χρονο συνταξιούχο οικοδόμο βρήκαν γείτονες του το βράδυ της Παρασκευής απαγχονισμένο σε μπασκέτα μέσα σε γήπεδο κοντά στο σπίτι του στη Βέροια. Όπως έγινε γνωστό, ο αυτόχειρας άφησε στους δικούς του σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον οδήγησαν στη μοιραία πράξη του.

Η δεύτερη περίπτωση αυτοχειρίας αποκαλύφθηκε επίσης το βράδυ της Παρασκευής στο χωριό Παλαιοκώμη Ροδολίβους στις Σέρρες. Ένας 49χρονος αγρότης, παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένος στην πόρτα αντλιοστασίου έξω από το χωριό. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το τελευταίο διάστημα ο 49χρονος ήταν απόμακρος, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά και προσωπικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη μοιραία πράξη.

ZENITH