Skip to main content

Δεν σχολίασε ο Αβραμόπουλος τα περί διοχέτευσης μεταναστών στην Ευρώπη

Απέφυγε ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δ. Αβραμόπουλος να σχολιάσει τις ελληνικές απόψεις για άνοιγμα των κέντρων κράτησης μεταναστών και διοχέτευσής τους στην Ευρώπη.

Απέφυγε ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος να σχολιάσει τις ελληνικές απόψεις για άνοιγμα των κέντρων κράτησης μεταναστών στην Ελλάδα και διοχέτευσής τους στην Ευρώπη και εάν τελικά η Ελλάδα θα συνεχίσει να τηρεί τους κανόνες και τις συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Πρώτα από όλα είναι προφανές ότι δεν σχολιάζουμε απόψεις άλλων πολιτικών. Σας θυμίζω επίσης, ότι για τα επόμενα πέντε χρόνια δεν είμαι Έλληνας πολιτικός, αλλά Ευρωπαίος Επίτροπος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος.

Δήλωσε ικανοποιημένος από τις τοποθετήσεις της υπουργού Μετανάστευσης Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο Συμβούλιο. «Μένω στο γεγονός ότι η Ελληνίδα Υπουργός Μετανάστευσης ήταν ξεκάθαρη  στο Συμβούλιο. Μας παρουσίασε τον Οδικό Χάρτη και μπορώ να σας πω ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτά που είπε. Ο Οδικός Χάρτης καλείται να οδηγήσει την Ελλάδα σε μια συνολική προσέγγιση για τη μεταναστευτική πολιτική» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.

ZENITH