Skip to main content

Δένδιας: Mόνο η Ελλάδα αντιμετωπίζει θέμα τρομοκρατίας στην Ευρώπη

«Η χώρα μας είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που αντιμετωπίζει θέμα τρομοκρατίας ενώ υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα εγκληματικότητας. Η ΝΔ καλείται να δώσει συγκεκριμένες προτάσεις», δήλωσε ο υπεύθυνος του
 Τεράστιο πρόβλημα δημόσιας ασφάλειας αντιμετωπίζει ο υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας στην ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

«Η χώρα μας είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που αντιμετωπίζει θέμα τρομοκρατίας ενώ υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα εγκληματικότητας. Η ΝΔ αντιμετωπίζει μια τρομακτική συγκυρία στην ελληνική κοινωνία και καλείται να δώσει συγκεκριμένες προτάσεις» δήλωσε ο κ. Δένδιας ο οποίος συνέδεσε την κατάσταση που επικρατεί και με την οικονομική κρίση.

«Χρωστάμε περίπου 450 δισ. ευρώ μόνο στο δημόσιο τομέα. Αυτό το οποίο δημιούργησε το τεράστιο χρέος είναι ο δημόσιος τομέας. Η Ελλάδα δεν αντέχει τόσους δημοσίους υπαλλήλους». Ο κ. Δένδιας ξεκαθάρισε πως το κράτος πρέπει να περιοριστεί στο ρόλο του ρυθμιστή. «Πρέπει να προτείνουμε στην κοινωνία μεταρρυθμίσεις που θα είναι δίκαιες. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα χρειαστούν και άλλα μέτρα.

Η δική μας προγραμματική υποχρέωση για να διασφαλίσουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας στον πολίτη περνά από ριζικές και θεσμικές αλλαγές στις οποίες πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα» δήλωσε ο κ. Δένδιας.

ZENITH