Skip to main content

Δεσμεύεται ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης για τις θέσεις εργασίας στη ΒΦΛ

Σε διευκρινιστικές δηλώσεις για το μέλλον της ΒΦΛ προχώρησε ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης προσπαθώντας να καθησυχάσει τους εργαζομένους.
Στη διαβεβαίωση πως δεν θα χαθεί καμία θέση εργασίας αλλά και σε εξαγγελία μέρους των δράσεων  που θα αναλάβει η Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ) μετά την εξαγορά της, προέβη σε συνέντευξή του στον τοπικό Τύπο ο επιχειρηματίας κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Όπως δήλωσε ο επιχειρηματίας, η ΒΦΛ αποτελεί μια παραγωγική μονάδα με προοπτική και δυνατότητες που δεν έχουν αξιοποιηθεί, ενώ μπορεί να συμβάλει περαιτέρω στην εθνική οικονομία, την απασχόληση και την τοπική ανάπτυξη.

Παράλληλα προσπάθησε να καθησυχάσει τους εργαζόμενους σημειώνοντας ότι είναι σίγουρος πως στην πορεία θα καταλάβουν πως δεν υπάρχει προσπάθεια εξαπάτησής τους και θα καταλάβουν άμεσα πως όσα έγιναν είναι προς το συμφέρον τους.

Συνεχίζοντας ο κ. Λαυρεντιάδης υπογραμμίζει  την πρόθεση του για ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας επιδιώκοντας μια αγαστή συνεργασία με τις τοπικές αρχές. Όπως τονίζει, η διεύρυνση των εργασιών της ΒΦΛ θα ενισχύσει την τοπική οικονομία και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για νέες επενδύσεις στην περιοχή. Ακόμα συμπληρώνει πως από μέρους του ομίλου θα εφαρμοστούν και προγράμματα κοινωνικής ευθύνης στην περιοχή.

Όσον αφορά την επένδυση, δήλωσε βέβαιος για την επιτυχία της, αφού η ΒΦΛ μπορεί να αξιοποιήσει την ηγετική της θέση στο χώρο των λιπασμάτων στην ελληνική και διεθνή αγορά.


ZENITH